Post by bacteokronelar on Feb 9, 2022 17:48:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
Veleprodaja Grand Theft Auto: Vice City T Shirt GTA GAME ...
Ovo i GTA 3 je igra mog djetinjstva. Mislim da je to bila prva utakmica koju sam uspio završiti. Igranje ovoga na mobilnom uređaju je sjajno, ali udaljenost crtanja bi mogla biti bolja. I nema puno ljudi na ulicama.
najgora igra koju sam ikad igrao. postoji nova bubica kotača. kotači su uvijek u istom smjeru bez kontrola. također je loša rotacija zaslona, ponekad se ne pomiče. molimo poboljšajte grešku kotača........
Kontrole su malo komplicirane, ali shvatio sam. Volio bih da je kvaliteta bolja kao konzolna verzija, ali još uvijek mi se sviđa l.
Bilo je nevjerojatno samo prvih mjesec dana, a onda je odjednom sva moja kontrola jednostavno nestala i ne mogu čak ni kontrolirati lika Tommyja, zato ga ocjenjujem samo 1 zvjezdicom
Osobno sam volio ovu igru i nisam imao apsolutno nikakvih problema sa svime. Ne mogu spomenuti jednu lošu stvar o igrici, grafika je u redu, igra radi glatko, nemam loš komentar.
Nevjerojatna igra, sjajna grafika... Tako glatka igra, ali kontrole za hodanje nisu toliko dobre i vozila se ne okreću kako treba kao druge igre. Nadam se da ćete popraviti kontrole što je prije moguće. Inače vrijedan novca.❤️
Kakva igra wow...... Ne mogu vjerovati da sam igrao gta na mobitelu. Super igra. Malo bi se grafika trebala poboljšati.
Loši ste kada je u pitanju rješavanje problema ili vraćanje novca kada ispunjava zahtjeve!
Igra se nasumično prekida previše.
To je što je moguće bliže savršenoj luci. Radi kao šarm na mom LG Tribute Dynasty, jeftinom modelu. Trebalo mi je malo naviknuti se na kontrole, ali krivulja učenja nije strma. U prepravljanju poglavlja GTA-e za hrabri novi svijet mobilnih igara nije bilo nikakvih problema. samo već potrošite 5 dolara.
Malo nespretan, ali sjajna luka klasične igre. Radi jako dobro na mom uređaju. Istinska nostalgija za GTA fanove, vrijedna igranja.
Flying Wild Tiger Robot Game Macera Oyunları njd
GTA Vice City pokreće 7. Grand Theft Auto: Vice City - rješavanje problema. Koji je glavni problem lansiranja GTA Vice City na Windows 7? Obično se za većinu
Igra s 5 zvjezdica, ali 2 su vam oduzete jer morate ponovno mapirati kontrolnu ploču. Pritiskam tipke koje su na konzoli normalne, ali uviđam da radim nešto sasvim drugo. Primjer je da želim ući u auto, ali na kraju pucam. Želim upucati nekoga da na kraju ukradem auto.
Srušit će se na mom MI A2, zaostajat će na kartici Galaxy, neće raditi na mom Moto E2, jedini razlog za moje 3 zvjezdice je sentimentalna vrijednost koju ima za mene, jer kao softver nije velikodušno optimiziran
Super je igrica izgleda jako dobro i dobro radi ne smrzava se baš kao da ovo igram na svom ps2 Volio bih da stave vice city stories na mobitel iako bih kupio da je nikad nisam igrao ali bih kupi ovu igru da sam na tvom mjestu
Grand Theft Auto: Vice City Аркаде ktqj
Sjajna igra do sada, čini se da nemam više misija i ne mogu kupiti otpad ili nešto slično, ali ne želim se resetirati jer sam do sada prošao
Kupio sam ovu igru. Ali može li je rockstar napraviti kao besplatnu igru. Jer puno je ljudi tu da igraju ovu igru. Puno ljudi je siromašno.
Želio bih da mi možda možete odrezati nokte na nogama, recimo, jednom mjesečno za početak, za što ću platiti 0,42 funte po nožnom prstu, U JAKO OVISNO DA LI SAM ZADOVOLJAN VAŠIM RADOM! Za tu cijenu očekujem simetričnu, satensku, sjajnu završnu obradu, bez ikakvih izbočina ili zapećaka koji će mi uhvatiti čarape kada ih obučem svaki dan točno u 11.25. Molimo pošaljite svoj životopis i prošle vrhunske i sve slabe točke u vašoj karijeri, s posebnim osvrtom na mrlje na vašem karakteru - MADA JE BEZNAČAJNO!
postoji greška u Cop Landu gdje bi se telefonski poziv pokrenuo nakon scene, uzrokujući otkazivanje misije, ali i dalje s Lanceom. Ako odradite misiju i dođete do kraja, piše "misija nije uspjela, ubio si Lancea" prije nego što se igra sruši
DOBRA grafika, ali ponekad je pogodila
Dragi Rockstar, kao vjerni potrošač i obožavatelj vaših proizvoda, molimo vas da me saslušate. U posljednje sam vrijeme shvatio da kada se vozite ravno po autocesti, nema stvorenih hodajućih npc ljudi. Samo ih je nekoliko iza ili sa strane na prikazu vašeg lika. Događa se i kada hodaju, oni se pokreću iza karaktera. Osjećam da je vice city grad duhova dok vozim zbog teškog mrijest hodajućeg npc-a ispred, za razliku od gta 3.
A spremljena igra (naziva se i spremanje igre , spremište igre ... za sredinu 1980-ih (Grand Theft Auto: Vice City ), 3½-inčni diskovi za početak 1990-ih
Kao i u slučaju GTA III: 10 Year Anniversary izdanja najveće novosti će biti poboljšana HD grafika te optimizacija za iOS i Android uređaje. Cijena igre će
Povratak u 80-e samo pobijedite priču, nema bugova u vodi, samo ste presporo u misijama i morate letjeti avionom na filmskoj 🎥 misiji kina tako sretan da sam dobio na svom telefonu kakvu igru i glazba također
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Deifinitive Edition uključuje Grand Theft Auto III koji definiše žanr, Grand Theft Auto: Vice City i
Igra se ruši bez razloga, duologe se, bez razloga, uključuje i isključuje, uglavnom
Svaki put kad odem kupiti nešto, to me potpuno izbaci iz igre i vrati me na početnu stranicu, rasipanje novca, izgubio sam se, radi isto kad pokušam započeti novu misiju, iskren da budem mu dao 5 zvijezda ako je ovo riješeno
GTA: Vice City uskoro na Android i iOS platformama
Upravo ću završiti ovu igru. Ali svaki put kad pokušam igrati 'Spilling the beans' igra zapne
Neću dobiti nikakve misije nakon promidžbene turneje , igrici je ostalo još puno .... Nisam platio demo ..... Ovo je jadno
NE PREUZMAJTE NEĆE SE UČITATI ZA NIKO je bilo dobro kada je radilo, ali nisu riješili problem NEMOJTE TROŠITI NOVAC NA OVU IGRU
Igra je bila sjajna, ali kontrole nisu jednostavne kako mi želimo, pa olakšajte kontrole za igranje igre. Uživam u igri. molim napravite verziju za android gta 5, hvala.
Zasad je to Vice City koliko se sjećam i s podrškom za kontroler čini dobar mobilni port jedini problem koji imam je što ne mogu promijeniti kontrole na kontroleru, ali zadane kontrole su u redu pa ću se snaći
Igra je sjajna, ali kontrole su užasne i automobile možete vidjeti samo kada su udaljeni oko 15 stopa od vas zbog čega se često sudarite, posebno kada ste na motociklu, a vrijeme koje imamo za neke od misija je previše kratak. Također automatsko ciljanje ne radi s metom koju želite ponekad mogu stajati pored mete i neće raditi
Tko god kaže da su kontrole jednostavne za korištenje, laže. Možda je to moj telefon, ali kontrole tijekom vožnje su dovoljno grozne da budu stvarno dosadne.
Ispravite najnovije bugove kao što je hajde, također pogledajte što su ljudi povratili pa učinite to ili postupite
Dobro. Ciljanje je teško. Trebali biste moći spremiti svoj napredak na mreži, inače ćete izgubiti napredak kada izbrišete igru ili promijenite telefon.
Nema kontrolnih točaka u misijama ako ne uspijete poput san Andreasa i nasilnika. Inače je dobro. Igram se i sa svojim ps4 kontrolerom tako da je cool, samo s vremena na vrijeme smeta zbog stvari bez kontrolne točke.
Igra ima dobru grafiku, ali ponekad ima kasne kontrole, ali obično je u rasponu. Ali igra je super. Bravo Rockstar!
Ocjenjujući to kao 4,8 jer Tommy ne zna plivati i neke misije su mi trebale 2 godine da završim na svom PS2, ali u mobilnoj verziji mogu se vratiti na posljednju kontrolnu točku osim što sam izgubio sav svoj napredak i vratio se, hvala što ste dodali ovo a ovo je VRLO JEFTIN KOJI JE KAO 5 DOLARA i volim priču koja govori da automobili izgledaju nevjerojatno po mom mišljenju ovo je bolje od GTA 5 također moram završiti 12 ili 16 misija da otključam cijelu državu bravo rockstar Cijenim ovu igru ! NAJBOLJA IGRA
Kontrole su apsolutno užasne, stalno postavljeni auto nišan ne dopušta mi da ciljam neprijatelje koji su mi velika prijetnja. Zapravo, radije bih imao vlastitu sposobnost ciljanja neprijatelja. Volio bih da je dodan žiroskop jer kada sam u opciji svaki put kad pokušam pucati, nišan ide na potpuno drugo mjesto kada nišaniš. Ukupna kontrola igrača je izuzetno teška i grozna. Ispravite ovo što je prije moguće.